25.3 C
New York
Wednesday, May 29, 2024
spot_img

MyTutor ~ Platform yang menghubungkan ibu bapa, pelajar dan tutor 1 Malaysia

Siapakah MyTutor?

MyTutor.my ialah platform bersepadu yang dibangunkan oleh MyTutor Academy Sdn Bhd yang menghubungkan pelajar, ibu bapa dan tutor di Malaysia dalam bidang akademik dan juga kemahiran. Dalam erti kata lain, MyTutor merupakan platform pemadanan tutor dan bertujuan untuk membantu pelanggan membuat tempahan untuk kelas atau modul pembelajaran yang diperlukan oleh mereka.

MyTutor dengan visinya sebagai Peneraju Platform Padanan Tutor di Malaysia telah tampil dengan sebuah sistem pencarian tutor yang menawarkan pengalaman bebas masalah untuk memperkasakan ekosistem pembelajaran, terutamanya dengan pemahaman mendalam mengenai kelas secara bersemuka dan dalam talian di Malaysia.

Cara paling mudah untuk menjelaskan MyTutor adalah seperti aplikasi ‘Grab’ dalam sektor pendidikan yang menyediakan perkhidmatan tutor, pembelajaran, dan pembayaran digital melalui aplikasi mudah alih dan portal buat pengguna.

Apakah ciri-ciri platform yang memudahkan pengguna?

  • Pendaftaran mudah buat ibu bapa

Proses pendaftaran pada platform MyTutor mudah dan pantas. Hal ini menjadikannya sebagai platform yang mendapat permintaan ibu bapa pada setiap hari. Pelajar dan ibu bapa mendaftar dengan mudah dan cepat dengan hanya mengisi borang permintaan.

  • Penawaran pelbagai subjek

Platform pemadanan tutor yang canggih ini dilengkapi dengan pemilihan lebih 100 subjek. Ini membolehkan pelajar dan ibu bapa memilih tutor yang sesuai untuk subjek yang diinginkan.

  • Padanan yang pantas

Platform MyTutor memberikan padanan tutor dengan pantas dan berkesan secara puratanya dalam masa 3 hari bekerja. Hal ini membolehkan pelajar memulakan kelas secepat mungkin dan memberikan kelebihan tambahan dalam pembelajaran mereka.

  • Penilaian dan maklum balas

Platform ini juga dilengkapi dengan sistem penilaian dan maklum balas mengenai tutor serta kelas dengan jelas. Penilaian dan maklum balas ini akan terpapar pada profil tutor. Ini membolehkan pelajar dan ibu bapa membuat keputusan yang lebih baik dalam menilai kualiti pengajaran tutor.

  • Sistem pembayaran yang selamat

MyTutor juga menyediakan sistem pembayaran yang selamat dan dipercayai. Ini akan memastikan bahawa bayaran dijaga dengan selamat dan transaksi berjalan dengan lancar.

  • Sistem notifikasi WhatsApp sebagai peringatan pelanggan

Ibu bapa yang berdaftar dengan MyTutor akan menerima notifikasi bagi pengurusan pendaftaran kelas dan juga invois.

Bagaimanakah cara untuk gunakan platform MyTutor?

Semudah 3 langkah sahaja untuk memulakan kelas di MyTutor:

  1. Daftar dan pilih tutor di MyTutor.
  2. Runding secara terus berkenaan harga dan jadual kelas bersama tutor di dalam sistem tanpa pihak ketiga.
  3. Pembayaran yuran oleh ibu bapa dan kelas boleh dimulakan mengikut ketetapan jadual

Sekiranya tutor tidak menjalankan kelas, pihak MyTutor akan membuat pemulangan yuran kepada ibu bapa.

Apakah kata pengguna MyTutor?

Di MyTutor, kami prihatin mengenai kepuasan pelanggan kami. Justeru itu, sistem notifikasi juga dihantar untuk menerima maklum balas berkenaan sistem daripada ibu bapa.

Ibu bapa juga boleh memberikan maklum balas mengenai tutor dan kelas yang telah berjalan dalam platform

Maklum balas daripada pengguna telah banyak membantu MyTutor dalam menaik taraf sistem mengikut keperluan dan kehendak pelanggan.

Apakah masa depan platform MyTutor?

MyTutor dengan misinya untuk mencipta platform terkini yang menghubungkan ibu bapa dan tutor secara lancar, memberikan pengalaman mudah dan memperkasa persekitaran pembelajaran.

MyTutor berazam untuk menyediakan perkhidmatan tuisyen kepada 500,000 pelajar di seluruh Malaysia menjelang tahun 2027 dengan komitmen untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang terbaik dan membantu pelajar mencapai kejayaan akademik yang lebih baik.

Kesimpulannya, MyTutor merupakan penyedia teknologi pendidikan di Malaysia yang menawarkan platform terintegrasi yang menghubungkan pelajar, ibu bapa dan tutor di seluruh Malaysia. Platform ini menawarkan pilihan kelas persendirian dan kumpulan kecil secara bersemuka dan dalam talian serta membantu pelanggan untuk membuat tempahan kelas dan modul pembelajaran.

Di samping itu, MyTutor juga menyediakan kelas-kelas peningkatan diri dalam skala besar buat syarikat serta individu di Malaysia seperti Kursus Komunikasi dan Penulisan dalam pelbagai bahasa seperti bahasa Inggeris, Mandarin, Jepun dan macam-macam lagi.

Jom mulakan perjalanan pembelajaran anda dengan MyTutor sekarang!

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles