7.5 C
New York
Monday, April 22, 2024
spot_img

AndroKids tawan Bukit Melati

Setakat ni, anak-anak Andromeda terdiri daripada 5 orang pelajar. Darwisyah, Bukhari, Zhafran, Zhafri dan Alayna.

Sebelum PKP, Darwisyah dan Bukhari pernah mendaki Bukit Melati sebanyak 3 kali. Tiga-tiga pengalaman yang berbeza. Dari jauh sejauhnya, sedang-sedang saja dan pendek. Di Bukit Melati terdapat 6 trek pendakian yang berbeza. Bagi kami, ia okay-okay untuk beginner level, dan boleh untuk bawa anak-anak mendaki di sini.

Walaupun Zhafran Zhafri dan Alayna baru pertama kali melakukan aktiviti pendakian ini, mereka laju ya. Penat abi dgn teacher nak kejar their pace. They are also very excited to see the view. Selalu tekan lif dekat bangunan tinggi je dah boleh tengok view dari tempat tinggi kan? This time around kena mendaki dulu, baru boleh tengok view.

Penat? Ya! Tapi puas.

They even ask to go again next time. Maybe next month? InsyaAllah 🙂

End of our hiking trail 🙂
Teacher Atie
Teacher Atie
Andromeda principal. Suka memerhati orang, terutamanya kanak-kanak.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles